Përgjigje e shpejtë: Si i shtoni mobiljet në modelet Revit?
Si mund të shtoj mobilje në Revit 2022? Në skedën Fut, klikoni ngarkoni Autodesk Family për të ngarkuar shfletuesin. Në shfletues përdorni pemën e shfletimit për të
Projekt special
Ku janë vetitë e shtresave në AutoCAD Mac?
Si mund të hap vetitë e shtresës në AutoCAD? Klikoni me të djathtën mbi vizatimin CAD, tregoni objektin e vizatimit CAD dhe më pas klikoni "Properties". Klikoni skedën Layer. Zgjidhni
Projekt special
Përgjigje e shpejtë: Cila është forma e plotë e COM në CAD CAM?
Cila nga sa vijon është forma e plotë e CAD? Dizajni i ndihmuar nga kompjuteri (CAD) është përdorimi i kompjuterëve (ose stacioneve të punës) për të ndihmuar në krijimin, modifikimin, analizën ose
Projekt special
Si i rreshtoni objektet në Draftsight?
Si e rreshtoni një objekt? Lidhni një objekt me objekte të tjera Mbani të shtypur Shift, klikoni objektet që dëshironi të rreshtoni dhe më pas klikoni
Projekt special
Si mund ta bëj SolidWorks rinovues?
Si mund ta shikoj versionin e ri në Solidworks? Shtypni tastet e shigjetave majtas ose djathtas. Pamja lëviz sipas vlerës së rritjes së specifikuar për tastet me shigjeta te Veglat
Projekt special
Pyetje: Si krijoni një tabelë rreshtash në Civil 3d?
Si të krijoni një tabelë shtrirjeje në Civil 3d? Shtimi i tabelave të shtrirjes Klikoni në skedën "Shënim" Paneli i etiketave dhe tabelave menyja "Shto tabela" Shtrirja Shtoni linjën. Në
Projekt special
A e mbështet Internet Explorer 11 SVG?
A funksionon SVG në Internet Explorer? SVG (Scalable Vector Graphics) mbështetet zyrtarisht nga të gjithë shfletuesit kryesorë të internetit, duke përfshirë Internet Explorer. Mbështetja shtrihet në një larmi të gjerë
Projekt special
Për cilin shtet përfaqëson STL?
Çfarë do të thotë STL *? STL. STL është një format skedari vendas për softuerin CAD stereolithografik të krijuar nga 3D Systems. STL njihet edhe si Standard
Projekt special
Si i shfaqni vetitë masive në SOLIDWORKS?
Si i tregoni vetitë në masë? Mund të shikoni vetitë e masës së llogaritur.…Për të shfaqur vetitë e masës: Zgjidhni artikujt (përbërësit ose trupat e ngurtë) që do të vlerësohen. … Kliko
Projekt special
Ju pyetët: A mund të importoni një DXF në Solidworks?
A mund ta konvertoni një DXF në një pjesë SOLIDWORKS? dxf). Shfletoni te një skedar, më pas klikoni Hap. Modeli konvertohet menjëherë në një pjesë SOLIDWORKS, ose në
Projekt special